Onze medewerkers

H.B. (Henny) Bos

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in het vastgoed. Ik ben gestart bij een woningbouwvereniging in Dordrecht waar ik als projectmanager dienst deed en zo verantwoordelijk ben geweest voor tal van projecten. Later heb ik mij als ondernemer gespecialiseerd in het huisvesten van arbeidsmigranten, was ik vraagbaak voor woningbouwverenigingen en gemeentes alsmede gaf ik invulling aan de voor arbeidsmigranten geschikte woonruimte van gemeentes en woningbouwverenigingen.

 

[email protected]
+31(0)647129333

G.W. (Diana) van der Steijn

Als secretaresse heb ik reeds bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan. Begin 2018 ben ik met veel enthousiasme bij HousingWell komen werken ter versterking van het secretariaat. De makelaardij is nieuw voor mij. Ik zorg dat alles op kantoor goed verloopt, zodat de makelaars kunnen doen waar zij goed in zijn! Door de afwisseling van verhuur en verkoop is geen dag hetzelfde en het is leuk om iedere keer weer iets nieuws te leren.

 

[email protected]
+31(0)786140202

N.S. (Nanda) Silos

Na 18 jaar in de afvalbranche werkzaam te zijn geweest heb ik in 2014 de overstap gemaakt naar de verhuur makelaardij. Ik ben verantwoordelijk voor de inhuur en de verhuur van woningen aan arbeidsmigranten. Dagelijks ben ik met veel plezier op zoek naar nieuwe woningen en/of panden die voor deze markt geschikt zijn. Daarnaast onderhoud ik de contacten met onze relaties en ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe relaties. Ik ben iedere keer weer trots als ik de perfecte match heb kunnen realiseren.

 

[email protected]
+31(0)60682935200

S.L.J. (Sam) van Griensven

Als creatieve duizendpoot met een administratieve achtergrond, versterk ik samen met mijn collega Diana het secretariaat. Ook beheer ik de social media accounts van HousingWell. Ik hou van plannen, organiseren en ben erg geordend. Ik ben gek op uitdagingen omdat ik altijd meer uit mijzelf wil halen. Hier krijg ik bij HousingWell volop de ruimte voor.

 

[email protected]
+31(0)786140202