Personeelshuisvesting

Bent u op zoek naar tijdelijke of permanente woonruimte voor uw personeel? HousingWell is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het just-in-time verzorgen van representatieve huisvesting voor personeel in binnen- en buitenland. Zo heeft HousingWell bijvoorbeeld ruime ervaring op de Belgische, Duitse en Zweedse huizenmarkt.

Wanneer u de expertise van HousingWell inschakelt voor het verzorgen van de huisvesting van uw personeel, dan wordt u als opdrachtgever volledig ontzorgd. HousingWell verzorgt het gehele traject van aanvraag tot sleuteloverdracht en is tijdens de huurperiode uw aanspreekpunt. Indien gewenst verzorgen wij voor u de meubilering, gas / water / licht en zaken als internet / tv. De missie van HousingWell Dordrecht is het leveren van kwalitatieve maatwerk diensten op het gebied van personeelshuisvesting, zodat u zich volledig kunt richten op uw core-business activiteiten.

Heeft u een aanvraag voor huisvesting? Neem dan voor personeelshuisvesting zonder zorgen contact met ons op en bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek tijdens kantooruren telefoon 078 – 6140202 of stuur een e-mail naar contact.